ZO WERKT AWP

Alles begint met de vraag naar een nieuwe werknemer. Wij willen tegemoetkomen aan die behoefte. Wij laten ons door niemand tegenhouden in de zoektocht naar de perfecte kandidaat. Wij kennen immers de uitzendbranche als geen ander en schrikken niet terug van onverwachte situaties of moeilijkheden onderweg. Die zijn wij voor. Wij trekken een blik aan talenten open en weten dat zij stuk voor stuk het in zich hebben om een volwaardige bijdrage te kunnen leveren aan onze opdrachtgevers. Tijdelijk, lange termijn of terugkerend. Precies zoals jij dat wenst.

Nog voor jij werknemersprofielen te krijgt, hebben wij achter de schermen flink uitgepakt. Onze talenten worden door ons getraind en ontvangen intensieve begeleiding in de aanloop naar een sollicitatiegesprek. Iedereen die een wil heeft om te werken is wel ergens goed in. Randzaken als een curriculum vitae opstellen, in het bezit zijn van een professionele profielfoto, een VCA-certificaat behalen en deskundigheidsbevorderingen voor professionals, is onze zorg. In een korte periode worden werkzoekenden klaargestoomd voor de arbeidsmarkt.

Hoe doen we dat?

Talenten opleiden

Zoals gezegd steekt AWP graag de handen uit de mouwen. Wij weten precies met wie we werken en kennen onze talenten persoonlijk. Zij krijgen bij ons de mogelijkheid om trainingen te volgen en begeleidt te worden in het volledige proces van aanmelding tot plaatsing.

Overzicht kandidaten

AWP spreekt met alle kandidaten en maakt werknemersprofielen. Wij hebben ons voorwerk gedaan, dus als het goed is ben jij tevreden met het aanbod van onze kandidaten.

Op gesprek

Dan is het tijd om de kandidaten te ontmoeten en nader kennis te maken met elkaar op locatie. Tijdens het sollicitatiegesprek heb je de mogelijkheid om details van het werk en voorwaarden te bespreken. Voelt het goed, dat zorgt AWP voor de rest en kan de kandidaat snel aan de slag.

Plaatsing

Tijd voor actie. Je nieuwe werknemer staat voor je klaar en is gemotiveerd om aan het werk te gaan. Alles is besproken en de werkzaamheden zijn duidelijk. Volgens afspraak wordt de kandidaat geplaatst en zijn er momenten voor evaluatie gepland.

AWP WERKPLAN

Onze opdrachtgevers zijn afkomstig uit verschillende branches maar hebben één gemene deler: zij zijn op zoek naar talent. Met een uitgebreide pool flexwerkers, onze ruime ervaring in de uitzendbranche en onze kantoren, zijn wij dé plek waar talent gezien wordt en ...

LEES MEER

SOCIAL RETURN

Net zoals de social return gedachte creëert AWP werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Maar wat zegt dat nu precies? Iedereen die werk zoekt kan bij ons terecht een verdiend een eerlijke kans. Wij zijn daarin wel strikt. Vergooi je die kans, dan ...

LEES MEER

NEEM CONTACT MET ONS OP