ZO DOEN WIJ DAT BIJ AWP

AWP ondersteunt organisaties in de zoektocht naar nieuwe werknemers. Wanneer jij klaar bent om te starten met een nieuwe baan, helpt AWP jou in de weg daarnaartoe. Samen gaan we aan de slag om jouw talenten, kwaliteiten en criteria in kaart te brengen om een passende baan te vinden. Wanneer je voor ons kiest, hoeft je zelf niet op allerlei vacaturesites te zoeken naar een werkgever en functie die aansluit op jouw behoeften.

AWP doet dat voor jou. Je bespaart tijd, ontvangt persoonlijke begeleiding en trainingen en je hebt de garantie op passend werk. AWP heeft een uitgebreid netwerk en werkt samen met opdrachtgevers uit diverse branches. Hieronder noemen we kort de stappen die je doorloopt bij het werving- en selectieproces:

Kennismaking

Waar heb jij behoefte aan? Die vraag staat centraal in ons kennismakingsgesprek. Samen brengen we jouw wensen en ambities in kaart en ontdekken we waar jij je fijn voelt om jouw werk zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren. Met deze input maken we een werknemersprofiel.

Gesprek opdrachtgever

Wanneer de opdrachtgever interesse heeft in jouw profiel, word je uitgenodigd voor een gesprek. AWP zorgt dat jij goed voorbereid bent en jij zorgt dat je op tijd bent. Zijn jullie beiden positief over de ontmoeting? Dan kan het snel gaan en ben jij zo aan het werk.

Werknemersprofiel

Uit de informatie van ons kennismakingsgesprek, jouw werkervaring, talenten en ambities volgt een persoonlijk werknemersprofiel. De recruiters bij AWP maken een voorselectie van de profielen voor potentiƫle opdrachtgevers, die vervolgens kiezen wie ze willen uitnodigen.

Plaatsing

Als we allemaal ons best hebben gedaan, is de enige uitkomst dat jij aan de slag kunt bij een passende opdrachtgever. Jij wordt ingehuurd door de opdrachtgever via AWP. Daar merk je niks van en jij kunt je focussen op je nieuwe baan.

BEL OF MAIL MIJ

Heb je vragen over onze werkwijze of andere opmerkingen? Neem dan contact op met ons op.

OMGAAN MET PERSOONSGEGEVENS

AWP gaat zorgvuldig en discreet om met persoonsgegevens. Je kunt erop rekenen dat jouw persoonlijke gegevens bij ons veilig zijn en dat wij ons houden aan de geldende privacywet. Jouw gegevens worden verwerkt tot een werknemersprofiel die wordt toegezonden aan de opdrachtgever. Er worden pas verdere persoonsgegevens verwerkt wanneer je ook daadwerkelijk via ons werk vindt.